Brætspilsrummet

Brætspilsrummet

 

Brætspilsrummet er stedet hvor unge mødes til hyggelige og sjove stunder med vores mange forskellige brætspil.

I en tid hvor skærme og mobiler fylder mere og mere, er vi glade for at kunne invitere unge ind i brætspilsrummet til nærvær i øjenhøjde ansigt til ansigt med andre unge, og relationsdannelse på tværs af alder, klasse, og køn. Kom forbi brætspilsrummet og lær et nyt spil af en voksen fra vores store udvalg, spil et spil du kender sammen med en ven, eller kom og deltag i de spil der er i gang i løbet af dagen.

Vi har alle mulige former for brætspil i brætspilsrummet. Både små lette spil der kan spilles på 5-10min og længere fordybende spil der mindst tager en time.

Vi forsøger hele tiden at opdatere vores udvalg af spil, så hvis du har en god ide til et spil vi mangler, så tag endelig en snak med en voksen fra brætspilsrummet.

Udover klassiske brætspil har vi i nyere tid udvidet vores aktivitet med ”speed cup stacking”, her gælder det om at stable de farvede kopper og pakke dem sammen igen, i forskellige opstillinger, og evt. på tid eller som konkurrence.

Vi har også rigtig mange rubriks cubes i brætspilsrummet, der er både meget lette cubes som alle kan løse uanset erfaring, og meget svære cubes der kræver meget øvelse. Hver mandag, tirsdag, og torsdag, kommer der en ny rubiks cube i brætspilsrummet. Det er også de dage hvor du kan lære hvordan man løser den klassiske ”3x3” rubiks cube som alle kender. Snak med Emil fra brætspilsrummet, hvis du gerne vil lære at løse sådan en.

 

 

Mere i denne kategori: « Evotag Bålplads »