Fritidsklubben

Fritidsklubben (FK) er for børn i 4 & 5 klasse.

Fritidsklubben er åben alle hverdage fra kl. 13:30 – 17:00. For skolefridage på Islands Brygge skole åbner klubben kl. 10.

Fritidsklubben er et fristed. Et sted hvor du kan slappe af og lave de ting, du har lyst til. Det er et sted, hvor du og dine venner kan være sammen, og hvor du har mulighed for at lære en masse andre at kende.

Vi har en masse forskellige daglige tilbud. De faste tilbud kan du se på menuen AKTIVITETSMULIGHEDER øverst på vores hjemmeside. Ønskes et overblik over samtlige daglige aktiviteter, tjek fanen UGESKEMA ud.
Nogle gange har vi nogle arrangementer eller småture ud af huset. Det kan være fester, en tur i biografen, shoppetur, kanalrundfart, ja hvad som helst. Her vil der typisk være brugerbetaling.
Du kan også tjekke menuen PRAKTISK INFO ud, der er en fane der hedder LUKKEDAGE OG ARRANGEMENTER, der er alt ud over de daglige aktiviteter samlet et sted.

Al kommunikation fra os til dig og dine forældre vil gå gennem AULA. Når du starter i klubben, skal dine forældre derfor sætte et billede ind af dig på AULA, det vil nemlig være en kæmpe hjælp for os at lære dig bedre at kende i en ellers travl hverdag.

Det er også i AULA at vi eksempelvis vil annoncere alle vores kommende arrangementer.

Vi har også en lukket Facebook gruppe, der hedder ”FCIB forældre”, der vil vi ligeledes lægge arrangementer og billeder op.

Ellers plastrer vi klubben til med plakater, så du altid kan holde dig orienteret om hvad der sker i klubben. Vi har for øvrigt også et børnemøde den 1. fredag hver måned fra kl. 15.

Når du til hverdag kommer i klubben, skal du tjekke dig ind på vores IPads, der er placeret nede af vores gang over for garderoben. Når du går hjem, skal du så også tjekke dig ud.

Vi har en kontaktbarnsordning her i klubben. En kontaktvoksen har til opgave at have særligt øje for, at netop DU trives i klubben. Hvis der sker noget i klubben, skolen eller derhjemme, kan du og/eller dine forældre tage kontakt til din kontaktvoksen, så vi sammen kan arbejde for, at du har det bedst muligt. Den klasse du går i har typisk to voksne fra klubben tilknyttet. De vil kontakte dig og dine forældre når du starter her.
Der er også mulighed for at du og dine forældre kan få en trivselssamtale én gang omåret, hvis der er behov for det.

I klubben har vi også en glemmekasse. Det er en træbænk, som står i garderoben i kælderen.

Glemmekassen tømmes den første fredag i hver måned. Alle ikke-afhentede sager vil blive doneret til godgørende formål.

 

 

Mobil politik i Fritidscenter Islandsbrygge.

I fritidscenter Islandsbrygge må man gerne have telefon med og bruge den.

Man kan altid bruge telefonen i hele huset, men ud over det har vi forskellige regler rundt i aktiviteterne.

Cafe: Kun Ringe og SMS.

Dyr: Kun dyrerelateret.

Hobby: Kun hobby relateret.

Sport: Kun sports relateret.

Klatrevæg: Den må ikke bruges på klatreområdet.

Brætspil: Om fredagen er der mobil dag hvor vi sammen spiller.

Computer: Må kun bruges hvis de med i det sociale samvær eller det er computer relateret.

Bålplads: Ingen brug på bålpladsen.